Palvelut lähelläsi

Ajoneuvojen teippaukset

Oletko miettinyt uutta yleisilmetta ajoneuvollesi?

Kauttamme saat kattavan teippauspalvelun aina mainosteippauksista yliteippauksiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeillesi.

"Olin aina unelmoinut pinkistä prinsessa-autosta ja MineWear toteutti sen paremmin kuin uskalsin ikinä kuvitella!"

Tekstiilipaino

Kaipaako seurasi tai polttariporukkasi yhtenäistä ilmettä? Vai onko sinulla oma idea paitaan tai kangaskassiin? Tekstiilipainomme ammattilaiset auttavat sinua löytämään sopivat tuotteet ja auttavat sinua lopputuotteen suunnittelussa ja toteuttamisessa!

Käytettävissämme on perinteiset lämpösiirto materiaalit, DTG tulostus, sublimointi ja brodeeraus. Autamme löytämään parhaan painotavan yksilöllisesti juuri sinun tuotteisiisi.

"Tilailin Otterplanille bändipaitoja myytäväksi, tuli kyllä mainiot."

Epilog Laser

Modernit tarpeet vaativat moderneja merkkaustapoja.

Käytössämme olevalla laserjärjestelmällä voimme tuottaa yksilöllisiä vanerituotteita, kaiverruksia ja merkkauksia alumiinisiin, lasisiin ja puisiin tuotteisiin. Autamme mielellämme suunnittelussa ja toteutuksessa, teemme juuri sinun visiostasi totta!

"Saatiin kaiuttimien maalattuihin etu-grilleihin laseroitua firman logot, pirun hyvää jälkeä!!"

Liikelahjat

Lahja yrityksen pikkujouluihin, ystävän syntymäpäiville tai vaikka palkinto seurasi vapaaehtoisille? Tai kenties uniikki tavara kotiin omaksi iloksi?

Meiltä löydät persoonalliset lahjat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja autamme mielellämme ideoinnissa. Personoimme lahjasi haluamallasi merkkauksella jotta tuote on juuri sellainen kuin toivot!

Teippaukset ja kyltitykset

Meiltä saat kattavat teippaus ja kyltityspalvelut.

Kaikki ikkunateippauksista tarra-arkkeihin onnistuu kanssamme vuosien ammattitaidolla. Löydät valikoimistamme myös banderollit, roll-upit ja beachflagit joka tilanteeseen.

"Halusin kotiini persoonalliset sisustusteipit seinälle kun en halunnut porata reikiä seinään. Teipeistä tuli juuri sellaiset kuin halusin ja ovat kestäneet seinässä nyt jo monta vuotta!"

Työvaatteet

Työ tarvitsee tekijänsä. Tekijä vaatteensa.

Oli kyse sitten alasta kuin alasta, löydämme tarpeitasi palvelevat tuotteet.

Onko mielessäsi jotain mitä emme ole vielä listanneet?

Meillä ei mene koskaan orava muuntajaan ja nautimme haasteista, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin jos mielessäsi on jokin idea jonka haluaisit toteuttaa. Voit myös esittää toiveita tuotteista joita kaipaat valikoimiimme ja teemme parhaamme jotta voimme vastata tarpeitanne.

Jos jokin askarruttaa, voit aina ottaa meihin suoraan yhteyttä tai tulla vaikka piipahtamaan myymälässämme kahvilla niin keskustellaan ideastasi.

Nähdään pian!

Shopping Cart